Nopea käyttöönotto - ylivertainen ROI

Nopea käyttöönotto tehdään yhteistyönä talousosaston kanssa ja sen tuloksena ylläpito voi olla asiakkaan omissa käsissä, ilman ohjelmointiteknisiä taitoja.

Primavista-investoinnin takaisinmaksuaika on poikkeuksellisen lyhyt tuotteistetun käyttöönottoprosessin, ohjelmistoon sisältyvän ylläpito- ja hallintatyökalun sekä ennen muuta ohjelmiston toimintojen ansiosta.


Tutustu meihin ja tapaamme toimia! >>>>


Tuloksena on tarkentunut ja nopeutunut informaatiovirta, läpinäkyvyys koko organisaatioon, toiminnan tehostuminen sekä parempi ennustettavuus. Nämä tuovat tuloksia sekä aikaansaavat huomattavia rahallisia säästöjä.

Primavista hyödyntää yrityksessä jo olemassa olevaa teknologiaa, ml. palvelimet, SQL-kanta, lähiverkko ja Internet-yhteydet.

Siirtotiedostoyhteyksien avulla vain kevyt integraatio tietojen lähdejärjestelmien kanssa, joten Primavista on yhteensopiva sekä nykyisten että tulevien perusjärjestelmienne kanssa.

Nopea käyttöönotto, joten järjestelmän pystyttäminen ei sido yrityksenne voimavaroja kuukausiksi tai vuosiksi; käyttöönotto vie ainoastaan muutamasta työpäivästä muutamaan viikkoon. Tuloksena on työkalu, jonka tietosisältö sääntöineen ja tulosteineen on viritetty tarpeidenne mukaan sekä käyttäjät ja ylläpitäjät koulutettu sen hallintaan.

Kun ylläpito voi olla asiakkaan omien pääkäyttäjien käsissä, ovat käytön aikaiset muutosten kustannukset pienet ja muutosten teko nopeaa. Tutustu käyttöönottoon lähemmin >>>>

 
 
 
OTA YHTEYTTÄ