Primavistan tyytyväisiä käyttäjiä

Henkilöstöllämme on moni­puolinen ja syvällinen ko­kemus johtamisen tietojärjestelmien sekä liiketoiminnan ohjauksen menettelytapojen kehittämisestä - aina vuodesta 1988!


Asiakkaamme ovat mitä erilaisimmilta toimialoilta ja kooltaan pienistä suuriin, yhteisenä nimittäjänä tyytyväisyys Primavistaan ja palveluumme sekä pitkäkestoiseksi muodostunut kumppanuus kanssamme. Kysy heiltä!

 

Primavistaa käytetään myös opetusvälineenä. Se on käytössä Haaga-Helia AMK:ssä jatko-opiskelijoiden konsernitilinpäätös-koulutuksessa.

 

Asiakkaidemme koko vaihtelee Nordic Morningin (ent. Edita) ja NCC Suomi Oy:n (alunperin Puolimatka) kaltaisista suuryrityksistä aina pieniin pk-sektorin yrityksiin. Asiakkaistamme useat, kuten Fredman Group (ent. Eskimo), Med Group ja YH Kodit, käyttävät Primavista-järjes­telmää ERP-toiminnan­ohjaus­järjestelmänsä tehostajana. Muita tyytyväisiä ja siksi pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Avidly, EAB Group, E.Hartikainen, Flowrox, Hollming, Indoor Group, Invalidisäätiö, Lamor, Metos, Niemi Palvelut, Orkla Confectionery & Snacks Finland (ent. Panda), Peikko Group, Pyroll Group, Sairaala Orton, Steveco, Suomen Urheiluopisto, Taaleri, Tamtron Group, Tradeka-Yhtiöt, Treston Group, Versowood Group, Vierumäki Country Club ja Vitabalans.

Tämä kertoo Primavistan sopivuudesta toimialasta ja koosta riippumatta. Voimme ylpeinä todeta, että monet asiakkaistamme ovat luottaneet osaamiseemme jo yli 25:n vuoden ajan.

Primavista-ohjelmistojen aktiivisia käyttäjiä ovat mm. seuraavat organisaatiot:

Avidly Oyj
EAB Group Oyj
E.Hartikainen Oy
Flowrox Oy
Fredman Group Oy (ent. Eskimo Finland)
Hollming Oy
Indoor Group Oy
Invalidisäätiö
Keskuspuiston Ammattiopisto
Kuntoutus Orton Oy
Lamor Corporation Ab
Med Group Oy
Metos Oy Ab
NCC Suomi Oy
Niemi Palvelut Oy
Nordic Morning (ent. Edita) Oyj
Orcla Conf.&Snacks Finland Oy (ent. Panda)

Peikko Group Oy
Pirkan Opiskelija-asunnot Oy
Pyroll Group Oy
Sairaala Orton Oy
Steveco Oy
Suomen Urheiluopisto
Taaleri Oyj
Tamtron Group
Tradeka-Yhtiöt Oy
Treston Group Oy
Turun Satama Oy
Versowood Group Oy
Vierumäki Country Club Oy
Virala Oy
Vitabalans Oy
YH Kodit Oy
Yleiselektroniikka Oyj


 
 
 
OTA YHTEYTTÄ