Treston Group Oy

"Sisäisen laskennan työkalulla olemme saaneet kansainvälisen moniyritysympäristömme kustannusseurannan yhdenmukaiseksi ja tehokkaaksi. Perusraportteja on riittävästi ja käyttäjän on helppo itse niitä lisätä tai muokata. Ulkoisen laskennan työkalulla teemme kuukausittain konserniraportit tilinpäätöstarkkuudellakin nopeasti.

Kysymyksiä esiintyy yleensä kuun kiireisimpään aikaan, mutta olemme aina saaneet nopeasti apua. Ohjelmia kehitetään käyttäjäystävällisyys huomioiden. Hyödyt ynnäten Primavista on kustannustehokas tapa saada seuranta ja raportointi oikealle tasolle", kertoo kokemuksistaan järjestelmän hankkinut tuolloinen talousjohtaja Mari Virtanen.

Treston-konserni on Euroopan johtavia teollisuuden kalustajia valmistaen säilytys- ja teollisuuskalusteita 40 vuoden kokemuksella vaativan asiakaskuntansa käyttöön. Pääosa tuotannosta suuntautuu vientiin. Kotimaan lisäksi Trestonilla on omat myyntiorganisaatiot Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa, Englannissa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa. Toiminta keskittyy kahteen tuotelinjaan: teknisten tilojen kalustamiseen ja säilytystilaratkaisuihin. Korkean laadun ja kestävyyden lisäksi Treston panostaa vahvasti tuotteidensa ergonomiaan ja designiin. Joustava oma tuotanto mahdollistaa tarvittaessa myös asiakaskohtaisesti räätälöidyt tuotteet. Konsernin palveluksessa on noin 260 henkilöä. Tavoite on kasvaa kannattavasti johtavaksi toimijaksi Pohjoismaissa sekä merkittäväksi Euroopassa.

Treston-konsernissa on käytössä useita toiminnanohjausjärjestelmiä, joista tietoja kerättiin exceliin raportointia varten ja näistä edelleen koottiin konsernitason raportointi. Trestonissa haluttiin kehittää sisäisen laskennan prosessia sekä sisältöä, erityisenä kohteena liiketoiminnan suunnittelun kehittäminen ja samalla työmäärän olennainen pienentäminen. Primavista tarjosi yhtenä kokonaisuutena tavoitteiden mukaisen ratkaisun, niin sisäisen laskennan puolella kuin konsernitilinpäätökseen. Yhteyshenkilönä toimii Group IT Manager Juha Berg.
 
 
 
OTA YHTEYTTÄ