Liiketoiminnan ohjauksen kehittämisen asiantuntijayritys – Piinkovaa osaamista konsernitilinpäätöksiin

Primavista-ohjelmistomme historia – menestystarina piinkovan ohjelmistoyrityksen alkutaipaleelta 2020-luvulle


Vuosi 2017 oli ”Suomi 100”. Meillä Gordionissa perustajan Paavo Tähtisen eläköitymiseen tähtäävä exit-hanke  on kulkenut nimellä ”Gordion 100” = 15.12.2018 Gordion täytti 30 vuotta ja perustaja perään 70, joten on aika päästä eläkkeelle. Yrityksen lopettamisen sijaan tavoite on ollut taata sekä henkilökunnalle että asiakassuhteillemme jatkuvuus. Tämä tavoitte on nyt toteutunut, kun liiketoimintamme kauppasopimus solmittiin 4.11.2019. Liiketoimintamme siirtyy tamperelaiselle Proseduuri Oy:lle 31.12.2019, jolloin itse perustaja lähtee tästä eläkkeelle.  


Proseduuri Oy tarjoaa yrityksen johdolle ja avainhenkilöille asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi. Tiedämme parhaat keinot tietojärjestelmien hyödyntämiseen niin mobiilisti kuin perinteisesti yli viidentoista vuoden kokemuksella. Primavista-ohjelmistoperhe täydentää Proseduurin nykyistä Jeeves ERP -toiminnanohjausjärjestelmäratkaisua erinomaisesti. Pystymme tarjoamaan nykyisille ja uusille asiakkaille entistä laajemmin työkaluja ja konsultointia talouden ja prosessien ohjaamiseen. Liiketoimintakaupan myötä Proseduurin henkilökunta kasvaa kahteentoista. Helsingissä asiantuntijamme siirtyvät saman katon alle Kutomo Business Parkkiin Pitäjänmäkeen, Kutomotie 18, 00380 Helsinki. Lisätietoja Proseduurilta antaa toimitusjohtaja Sampo Karjalainen, p. 040 841 7771 ja sampo.karjalainen@proseduuri.fi.


Gordionin toiminta jatkuu ennallaan ja nykyisen henkilökunnan toimesta, Proseduurin tuodessa lisää voimavaroja ei vain toimintamme jatkamiseen, vaan myös ohjelmistojemme jatkokehittämiseen. Gordionin Primavista-asiantuntijat tavoittaa samoista puhelinnumeroista ja sähköpostiosoitteista kuin tähänkin asti. Siis tukipalvelun saatte jatkossakin samoilta tutuilta henkilöiltä.

 
 
 
OTA YHTEYTTÄ
1406
Data too long for column 'otsikko' at row 1