Gordion-talousohjaus Oy

Emme ole pelkästään ohjelmistoyritys, vaan ennen muuta liiketoiminnan ohjauksen kehittämisen asiantuntijayritys.


Gordion-talousohjaus Oy on MBO-kaupalla Nokiasta perustamamme liiketoiminnan ohjausjärjestelmien ja talousohjauksen asiantuntijayritys. "Tehosta liiketoimintasi ohjausta ja talousosastosi toimintaa" on iskulauseemme.

Meille ominaista on vankka ammattitaito, pitkäjänteinen sitoutuminen toimintaamme, asiakkaidemme toiveiden kuunteleminen sekä ohjelmistomme jatkuva kehittäminen.


Asiakkuutemme ovat pitkäkestoisia luottamussuhteita.

Keskeisin palvelumme on auttaa asiakkaitamme kehittämään liiketoiminnan suunnittelussa ja seurannassa käyttämiään toimintamalleja ja työkaluja sekä hyödyntämään tehokkaammin nykyisten järjestelmien tuottamaa tietoa johtamistehtävän tarpeisiin, tavoitteena sisäisen sekä ulkoisen tehokkuuden parantaminen ja samalla talousosaston tehtävien järkeistäminen. Tämän toteuttamisen keinona tarjoamme johtamiseen uudenlaisen työkalun, joka koostuu tarvittavista Primavista-ohjelmiston moduuleista.

Tuloksena on sisällöltään monipuolistunut sekä tarkentunut informaatio ja informaation nopeutunut virta läpi organisaation. Näiden ansiosta aikaansaadaan tarkka läpinäkyvyys toimintaan sekä toiminnan parempi ohjattavuus ja ennustettavuus. Nämä tuovat tuloksia sekä aikaansaavat huomattavia rahallisia säästöjä

Emme toimita vain pelkkää uutta ohjelmistoa jättäen asiakkaan opettelemaan sen käyttämistä ja virittämistä niin sisällön, käsittelysääntöjen kuin tulosteidenkin osilta omiin tarpeisiinsa, vaan toimitamme kullekin asiakkaallemme läheisessä yhteistyössä rakennetun ja valmiiksi viimeistellyn järjestelmän sekä opastamme kattavasti sen ylläpitoon ja käyttöön. Tukipalvelumme tarjoaa apuaan myös käyttövuosien aikana - emme jätä asiakkaitamme yksin. Asiakkuutemme ovat pitkäjänteisiä kumppanuussuhteita, millä on merkittävä rooli jatkuvassa tuotekehityksessämme - kuuntelemme asiakkaitamme.

 
 
 
OTA YHTEYTTÄ